Venter I barn? Disse ting skal I købe

0
554
Forældre barnevogn

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som nybagte forældre er der en hel masse at se til, særligt hvis I lige har fået jeres første barn sammen. Der er ligeledes en hel masse ting I skal købe, så baby ikke mangler noget. Det er en rigtig god idé at få alle disse ting købt inden babyen bliver født, da der er nok at se til, når barnet først er kommet til verden. I denne artikel har vi samlet de vigtigste ting, som I får behov for, så I kan være sikre på at ikke mangle noget, når barnet først er født.

Til badeværelset

De fleste tænker, at sådan en lille størrelse ikke kan få brug for ret mange badeværelsesting – dette er dog langt fra tilfældet. Først og fremmest får du brug for et puslebord, så barnet kan blive skiftet. Til puslebordet skal du bruge en puslepude, og det er ligeledes vigtigt at have en pusletaske til at tage med på tur. I får brug for bleer, vådservietter, salve til røde numse, termometer til numse, blespand, badekar og tilhørende badeolie og sæbe.

Til børneværelset

Til børneværelset er der ikke helt så stort et behov for ting, som der er på badeværelset. I børneværelset er det vigtigt at have en god seng til barnet, samt madras, lagner, pude og dyne. Da puslebord og lignende i de fleste tilfælde er placeret på badeværelset, er der ikke behov for dette på værelset. Som nyfødt har baby ikke behov for legetøj, men når barnet bliver lidt større, skal I ligeledes sørge for at købe lidt legetøj og bamser til børneværelset.

Til transport af barnet

Det er særlig vigtigt at have de rette transportmidler til barnet. Når I skal have baby med i bilen, er det vigtigt at have en god autostol, som passer til barnets vægt, og som ligeledes lever op til diverse sikkerhedskrav. Derudover er det vigtigt at have en god, praktisk og komfortabel barnevogn, da barnet kommer til at tilbringe mange timer i denne. Til barnevognen er det en god idé at have et tilhørende regnslag og et myggenet, så barnet kan ligge i tørvejr og i fred for fluer og myg.

EFTERLAD ET SVAR