Udnyt ferien til at få ordnet ting i hjemmet

0
781

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Efterårsferien nærmer sig med hastige skridt. Det er blevet koldt udenfor, og det betyder, at vi skal til at bruge tid indenfor. Derfor er det også vigtigt, at dit hjem er indbydende — det skal være hyggeligt at være indenfor, når nu vejret ikke er til at opholde sig under åben himmel i lang tid ad gangen, som det er tilfældet, når det er sommer.

Derfor er efterårsferien den perfekte anledning til at få gjort hjemmet lækkert, så det er til at opholde sig i resten af efteråret og vinteren. Skal du på ferie, så kan du også udnytte tiden, hvor du er væk, til at få ordnet nogle forskellige ting rundt omkring i dit hjem.

Få ordnet gulvet, når du rejser

Hvis du har planlagt, at du skal ud at rejse i efterårsferien, så kan du passende udnytte den mulighed, der opstår, når du ikke befinder dig i din bolig. Det er nemlig en oplagt mulighed til at få ordnet større projekter, eksempelvis gulvafslibning — uanset om ferien skal bruges på storbyferie København, i sommerhus eller til udlandet.

Det vigtige er, at du ikke er hjemme. Det kræver nemlig, at alle møbler flyttes ud, hvis gulvet skal slibes. Derfor er det godt at få gjort, når du ikke er hjemme alligevel.

Det samme kan du gøre med alle andre byggeprojekter, der er en smule omstændige. Samtidig er det en fantastisk følelse at komme hjem til et hus, der er

Dette skal du være opmærksom på

Hvis du vælger at få håndværkere til at renovere dit hjem, imens du er på ferie, så er der et par ting, du skal være opmærksom på:

  1. Lav en klar aftale omkring, hvad der skal laves, så der ikke dukker nogle overraskelser op, når I kommer hjem fra ferie.
  2. Det skal altid være muligt at komme i kontakt med dig, hvis håndværkeren har spørgsmål, eller der dukker komplikationer op.
  3. Giv nøglerne til håndværkeren, inden du tager afsted — eller få lavet en ekstranøgle. Det siger sig selv, men det skal altid være muligt for håndværkeren at komme ind i dit hjem.
  4. Aftal med ham, at han skal låse af — det er vigtigt, at dit hjem er sikkert. Derfor skal du være sikker på, at han låser af.

EFTERLAD ET SVAR