Telefoni: Find et abonnement, der passer til hele familien

0
929

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Saml alle familiemedlemmernes abonnementer hos den samme udbyder og spar penge. Find et abonnement der passer til jeres behov — eller ring og spørg dit teleselskab om råd. De vil ofte kunne være behjælpelige med at finde en passende løsning. 

Alderen, for hvornår det er passende at få en mobiltelefon, bliver lavere og lavere i takt med, at de få flere og flere funktioner. Derfor er det også nødvendigt med flere abonnementer, og det kan ofte være dyrt. Derfor vælger stadig flere familier at samle deres abonnementer hos samme udbyder.

Det kan være en fordel, da det ofte er muligt at få et abonnement, der passer til hele familien — og derved spare en masse penge. Dog er det ikke altid nemt at finde ud af, hvilket abonnement, man skal vælge.

Ofte vil det være en fordel, hvis man ikke vælger at købe en mobiltelefon med et abonnement, da der er binding på, hvilket gør det vanskeligt at finde et specifikt abonnement, som hele familien kan være dækket af.

 

Køb din mobil uden abonnement

Vælg at køb en mobiltelefon uden abonnement, da du så slipper for at skulle betale en månedlig ydelse. Samtidig er du frit stillet, når det kommer til at vælge udbyder, da du ikke er bundt til et abonnement, hvis du vælger en mobil telefon uden abonnement.

Guide til sikker e-handel – køb kun fra godkendte butikker

Spørg din udbyder om et godt tilbud

Hvis du gerne vil have en mobiltelefon på afbetaling, så vælg den gammeldags facon — ring til din nuværende udbyder og hør, om de kan give et godt tilbud på en mobiltelefon, der passer til det abonnement, der matcher dit behov.

Dette kan især være en fordel, hvis du fortæller, at du overvejer at rykke dit nuværende abonnement over til dem. De fleste udbydere er interesserede i, at du vælger dem fremfor konkurrenten, og derfor vil der ofte være rabat at hente, hvis du vælger dem.

 

EFTERLAD ET SVAR