Tag resten af familien i hånden og få taget et førstehjælpskursus

0
655

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Vi lever i en uforudsigelig verden, hvor alt kan ske, og derfor er det utroligt vigtigt, at vi altid er klar til at kunne hjælpe hinanden. En måde man altid være klar på at hjælpe hinanden på er et førstehjælpskursus. Alle modtager et førstehjælpskursus når man tager sit kørekort, men det er desværre alt for få som vælger at holde dette kursus ved lige. Men en måde at vi kan sikre os, at vi danskere altid er parate på at hjælpe hinanden, at vi tager vores familiemedlemmer med ned og får taget et førstehjælpskursus. Læs mere her.

Førstehjælp på skolerne

Udover det førstehjælpskursus man modtager, når man tager kørekort, så er der også flere danskere som modtager et førstehjælpskursus, når de går i folkeskole. Mange af dem modtager det dog kun en gang, selvom man minimum bør modtage et førstehjælpskursus en gang hver tredje år, så man altid er opdateret. Skolen er også et sted, hvor man bruger meget af sin tid, og hvis der skulle ske en ulykke, så er der en risiko, for at det sker imens man er i skole. Dette gælder for samtlige af de skoler, som man går på i løbet af sit liv.

Førstehjælp på arbejdet

Når børnene i husstanden modtager førstehjælpskurser i skolerne, så bør forældrenes arbejdspladser også sørge for, at mor og far også er klar til at kunne udøver førstehjælp, hvis det skulle være nødvendigt. Især voksne som arbejder på arbejdspladser med høj risiko for ulykker bør få et opdaterende førstehjælpskursus, så de også er klar til at kunne hjælpe hinanden. Det er selvfølgelig ambulancefolkene, politifolkene eller brandmændene som skal klare ulykken, men man bliver også nød til at være uddannet i hvordan man håndterer situationen indtil de ankommer. Det er også en kunst at vide hvad man ikke skal gøre, eller vil man kunne risikere at gøre ulykken værre.

EFTERLAD ET SVAR