Slut med dårlige toiletvaner

0
254
LivetSomSenior

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Dårlige toiletvaner kan have store konsekvenser for helbredet, men det er desværre ikke noget mange taler om hvilket blot er med til at gøre problemet værre.
For dem der opholder sig uden for hjemmet handler det måske om at man ikke bryder sig om at gå på et offentligt toilet eller ikke har adgang til rene faciliteter, og derfor holder man sig unødvendigt længe, hvilket skaber forstoppelse og andre negative følger.
Som ældre handler det måske om, at de daglige toiletbesøg kan være en kamp at gennemføre da bevægelsesfriheden er indskrænket.

Gør toiletbesøgene nemmere

Der findes forskellige typer af toiletforhøjere som kan gøre det meget mere enkelt at komme på toilettet.

Du kan få en toiletforhøjer der gør dit toilet alt mellem 5 og 15 cm højere, hvilket kan gøre det betydeligt nemmere at rejse sig.
Hvis det i sig selv ikke er nok at forhøje sædet, så kan man også få toiletforhøjere med armlæn.
Bor du sammen med en, som ikke har samme behov, kan man få en toiletforhøjer, der ikke er fastmonteret og nemt kan tages af og sættes på.

Vælg den rigtige

Når man sidder på toilettet er der stadig brug for at man sidder ordentlig så her handler det om at finde den rette balance mellem at få den nødvendige hjælp til at komme ned og sidde samt op og stå, og samtidig sidde behageligt.
Det kan derfor være individuelt, hvor høj eller lav en toiletforhøjer man har brug for.
Har man blot en midlertidig skade der gør toiletbesøget svært kan det være en fordel at vælge et sæde der ikke er fastmonteret, hvorimod hvis det er en mere permanent løsning, kan man med fordel få fastmonteret en toiletforhøjer.
Dette kan være med til at give en større sikkerhed i hjemmet også i fremtiden.

EFTERLAD ET SVAR