Skift tandlæge og spar penge

0
802

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange mennesker er konservative, når det kommer til valg af læge og tandlæge. Tendensen er især udpræget i de mindre provinsbyer, hvor udvalget er mindre — men der er ikke begrænsninger for, hvor i landet du kan få noget ud af at skifte tandlæge.

For der kan være mange penge at spare. Især hvis du flytter, og alligevel ikke vil skifte af den grund. Det er set før. Især når der kommer til tandlæger, hvor mange som nævnt tidligere har et konservativt forhold til valget af tandlæge. Det, der altid har virket, virker stadig, og sådan er det.

Skift tandlæge, når du flytter

Hvis ikke du skifter tandlæge, når du flytter, vil du opleve, at din tandlægeregning bliver dyrere, fordi du har længere transporttid. Det er derfor en dum idé at beholde din tandlæge i Aarhus, hvis du flytter til et andet sted i landet.

Det kan samtidig også lade sig gøre, hvis du har en tandlæge i den by du bor. Altså, at du betaler for meget. Hvis du føler, at du betaler for meget for din nuværende tandlæge, bør du undersøge markedet for at se, om der ikke er steder, hvor det kan gøres billigere.

Det er der selvfølgelig ingen garanti for, men i nogle tilfælde vil du også kunne spare penge, hvis du vælger en tandlæge, der ikke opererer i den by, hvori du bor. Hvis der er mange penge at spare, kan det eksempelvis nogle gange være billigere, hvis du vælger at tage til en anden by, når du skal have ordnet dine tænder eller bare til et tandlægetjek.

Det hele skal gå op i en højere enhed

Du bør dog ikke udelukkende vurdere din tandlæge ud fra pris. Du skal også se på anmeldelser af dem. Har de eksempelvis fået gode anmeldelser?

EFTERLAD ET SVAR