Skift bylivet ud med landidyl

0
833

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Undersøgelser viser, at mange drømmer om livet på landet med udsigt til åbne vidder, men det er langt fra lige så mange, der tager det endelige skridt og flytter fra byen. Måske det er caféerne, vennerne og butikkerne, der holder dig tilbage. Grundene kan være mange. I hvert fald ser vi, at flere og flere flytter til storbyerne. Priserne på boligerne stiger og stiger i storbyerne, mens de på landet mange steder falder. Der er ingen tvivl om, at du får mere for pengene på landet. Så hvorfor ikke flytte?

Tættere sammenhold

Selvom afstanden til det nærmeste supermarked ofte er større på landet, behøver det ikke nødvendigvis at være negativt. Mangler du mælk, kan du nemlig bare spørge naboen. Undersøgelser viser, at folk på landet kommer hinanden mere ved, selvom der kan være langt mellem husene. Så vær ikke bange for, at du bliver mere isoleret fra omverdenen på landet. Landet byder også på pragtfuld natur. Børnene kan spille fodbold i haven, boltre sig i skoven eller spille rundbold med naboens børn. Der er rig mulighed for at gemme ipad’en væk i et par timer og nyde den friske luft.

Udlev din Morten Korch drøm

Er du et luksusdyr og synes livet på landet lyder for primitivt? Bring dine luksus vaner med ud på landet. Der er ingen, der siger, at alle skal leve som Bonderøven. Er du derimod en, der troligt har fuldt med i Bonderøven og ofte skriver tips ned i din notesbog, har du nu muligheden for at prøve drømmen af. Det er nu, du kan udleve drømmen om dyrene på marken, det landlige køkken og køkkenhaven, hvor du i drivhuset kan dyrke friske tomater, agurker og vindruer.

Hvad enten du er til moderne møbler eller mere rustikke landlige møbler, finder du hos www.furniturebox.dk de møbler, der passer lige til din stil og kan hjælpe dig med at skabe din drømme bolig. Her finder du også et stort udvalg af havemøbler, så du kan drikke morgenkaffen i morgensolen på din nye terrasse, mens du nyder udsigten af marker og lyden af fuglekvidder.

EFTERLAD ET SVAR