Skab tryghed i familien

0
903
www.laasesmed-kobenhavn.dk/
www.laasesmed-kobenhavn.dk/

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Huset er familiens base og skal værne om tryghed og trygge rammer. Mange børnefamilier er ude af døren i mange timer om dagen, og netop børnevenlige boligkvartere, kan være et oplagt mål for indbrud. Men der er visse forholdsregler man kan tage sig, og derfor næsten undgå besøg af ubudne gæster. Vi giver jer et overblik over hvordan familien kan føles sig mere tryg i hverdagen.

En villa som er en 10-15 år gammel, har brug for vedligeholdelse i flere forskellige former. Maling, både indendørs og udendørs, skal ske hvert 5-6 år. Det kan dog ofte variere, alt afhængig af beliggenhed af huset, samt kvaliteten af den maling der bliver brugt. Vedligeholdelse af haven er også en stor del af at være husejer. Haven skal gøres vinterklar, så arbejdet den kommende sommer ikke bliver alt for voldsomt. Her skal hækken trimmes ned, græsset skal slåes og træværket skal vedligeholdes med det rigtige maling. En ting som mange faktisk glemmer at vedligeholde, er boligens låse. Der sker mange ting indenfor låseudvikling. Ruko, som er danmarks førende inden for nøgler, har netop lanceret låsesystemet CLIQ. CLIQ er et intelligent låsesystem, der kombinerer det bedste inden for mekanik og elektronik. Se video af hvordan systemet fungere her:

Nye låse til huset, skaber tryghed

Med den nye teknologi fra f.eks. Ruko CLIQ, gør du der stort set umuligt for en indbrudstyv, at dirke låsen op. Låsen har den nyeste teknologi inden for mekanik og på sammen tid elektronik. Det kræver altså både at rette teknik af og en digital kode, som sidder i nøglen. Hvis du står overfor at skifte låse, skal du tage fat i en af landets førende låsesmede, HV låseteknik. Firmaet er officielt certificeret i diverse ruko certificeringer, og blandt andet CLIQ certificeret.

Hvis du ikke står og skal udskifte boligens låse her og nu, er der en masse vedligeholdes du selv kan foretage dig. Låsene skal smøres og plejes årligt. På den måde giver du også ubudne gæster større udfordringer ved at bryde din dør op.

EFTERLAD ET SVAR