Saml familien

0
854

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nogle gange handler det om at samle familien. Lave noget sammen og få noget kvalitetstid. På den måde kommer I tættere på hinanden og hygger jer sammen. I kan gøre dette på mange forskellige måder. Hvis du har svært ved at vide, hvad du skal gøre for, at dine børn og samlever vil lægge mobiltelefonen, så kan du læse mere her.

Lav et bålsted

Noget af det som kan samle familien, er et gammeldags bålsted. Altså hvor I kan sidde sammen rundt om bålstedet og hygge jer. I kan høre musik, lave snobrød eller blot hygge jer med snak og grin. I kan gøre det om aftenen, hvor det er blevet en smule mørkere, så I får mere ud af den hyggelige ild.

Spil brætspil

Du kan også samle familien over et brætspil. Der findes i dag utallige brætspil, som passer til hele familien. Det er uanset hvad alder, det yngste barn er. I mange quiz spil findes der børnekort, så de yngste også kan være med. Afhængig af hvor mange I er og hvor alder I har, så kan i kaste jer ud i spil som Hint, Bezzerwizzer, Ego, Trivial Pursuit, Matador eller noget i den stil. På den måde kan I få aftenen til at gå i hinanden selskab.

Tag i sommerland

Hvis sæsonen er til det, så kan I også tage af sted i sommerland. Det kan være Djurs- eller Fårupsommerland. Det kan også være Legoland, Bonbonland eller lignende. Her kan I prøve forlystelser som passer til alle aldre og I kan hygge jer en hel dag sammen. På samme tid får I skabt nogle oplevelser sammen, som I altid kan tænke tilbage på og snakke om. Disse snakke kan I jo eventuelt udvide til en dag rundt om bålstedet. Den ene aktivitet udelukker naturligvis ikke den anden.

EFTERLAD ET SVAR