Sådan pifter du væggene op i din stue

0
1019
Sådan pifter du væggene op i din stue

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er flere måder, hvorpå du kan pifte dit hjem op på og implementere en ny stemning – nogle metoder kræver ikke så meget tid og er nærmest gratis, andre metoder kan være mere tidsomfattende og omkostningsfulde. Men nogle gange kan det være nødvendigt at bruge lidt ekstra tid og penge, hvis man ønsker det bedste resultat.

Når du ønsker en ny stemning i hjemmet, så bør du som det første vurdere, hvilken stemning, der skal implementeres og hvilken stil du ønsker som gennemgående din boligstil. Det er individuelt, om man er til rene linjer, stærke farver, retro-inputs eller andet. Start derfor med at søge inspiration til, hvilken stil og stemning du ønsker at implementere. Du finder et hav af inspiration i magasiner og på nettet – her er især Pinterest en god inspirationskilde til boligindretning og boligrenovering.

Fototapet

Dine vægge er måske hvide eller en anden lys farve, hvilket ikke ligefrem rummer af personlighed. Et tip til at give dine stuer et personligt præg er at sætte fototapet op på en af væggene. Det lyder måske omfattende, men det er det bestemt ikke. Fototapet er nemt at sætte op med almindelig tapetklister, og fordelen ved at implementere fototapet i din stue er, at der med meget høj sandsynlighed ikke er andre, der har det samme fototapet i deres stue. Der findes et utal af motiver til dit fototapet, så brug tid på at finde lige netop dét fototapet, der passer til din stil og personlighed.

Maling

Hvis det er mange år siden, at dine stuer blev malet, så er det måske på tide, at du maler dem igen. Maling kan nemt implementere en ny stemning i stuen og giver samtidig en fornemmelse af renhed.

Det er efterhånden blevet populært at male en endevæg i en mørkere eller stærkere farve end resten af stuen. Dette kan du overveje at gøre i dit hjem. Det er en enkelt måde at sætte et nyt præg på din stue.

Ved at starte med at pifte dine vægge op i stuerne, skabes der en følelse af renhed, personlighed og noget nyt at kigge på. Det er grundarbejdet – herefter kan du altid bytte rundt på dit boliginteriør, købe nyt eller lave nyt boliginteriør selv.

EFTERLAD ET SVAR