Rygning kan gå ud over familielivet

0
261
familie

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Mange kender til situationer, hvor en ryger enten skal tænde en cigaret inden for, eller bliver nødt til at gå uden for, fordi de ikke kan styre deres lyst. Det kan være en irritation for mange, og specielt familier, da det kan gå ud over familielivet. Den nemmeste løsning vil klart være at få personen til at stoppe, men det er ikke altid så nemt. I stedet kan man præsentere alternative løsninger for personen, så han eller hun ikke behøver at få et ultimatum, da det ikke er behageligt for mange mennesker.

E-cigaretter kan hjælpe på problemet

Hvis man ønsker, at en person skal stoppe med at ryge, kan det være en god ide at finde alternativer til den almindelige cigaret, da det kan være svært at stoppe fra den ene dag til den anden. I dette tilfælde kan e-cigaretter være en god løsning, da de ikke har samme dårlige lugt som en almindelig cigaret, og man behøver ikke at slukke dem eller noget, da man selv bestemmer, hvornår man har lyst til at ryge på dem. Man kan f.eks. tage to sug, og så bare ligge den tilbage igen. Den er derfor god, fordi man kan tage den frem og tilbage lige så mange gange, som man har lyst til.

Den bedste løsning er et rygestop

Hvis man gerne vil undgå problemet, er et rygestop klart den bedste løsning. Det er ikke kun godt for familien, det er også bedst for den enkelte person, da det aldrig har været sundt at ryge. Hvis man ønsker et fuldstændig rygestop, kan det være en god ide, at hele familien er med i processen. Det kan være et vigtigt element at få støtte for hele familien, da det kan være en hård proces for den enkelte person. Sørg derfor at have hele familien med når man vælger et fuldstændigt rygestop. Det kan gøre hele processen nemmere.

EFTERLAD ET SVAR