Nyd juleferien i omgivelser hvor du kan være aktiv – husk godt fodtøj til årstiden

0
1140

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har du overvejet at holde jul i nye omgivelser, så kan du holde juleferie med familien i et af Dayz by Landals feriecentre, hvor det hele bliver lavet for jer. I kan få juletræ med pynt, og julemiddag, med i prisen, samtidig med at i alle sammen kan slappe af og hygge jer, eller gå nogle lange ture i naturskønne områder.

Der er meget godt at sige om en traditionel jul, men der er også meget jag forbundet med forberedelserne og madlavningen. Forestil jer en jul, hvor i får det hele serveret, så det eneste i skal fokusere på er at hygge jer og være sammen. Lyder det ikke dejligt?

Ved at flytte julehyggen til et feriecenter, hvor alt er inkluderet, så kan I også komme ud og nyde dagene i stedet for at skulle stresse rundt for at nå det sidste. I kan få en aktiv ferie ud af det, hvor i kan komme ud og bevæge jer, gå lange ture, eller kælke hvis vejret er til det.

I har også mulighed for at bestille en hytte imellem jul og nytår, hvis julen skal holdes derhjemme. Men vi kan alle trænge til at komme lidt væk fra ræset og slappe af i hyggelige omgivelser, og det tilbyder Dayz by Landal.

Det rigtige fodtøj gør den aktive juleferie mere spændende

Husk at medbringe det rigtige fodtøj til de lange gåture. For både voksne og børn kan det anbefales at få et par rigtig gode gummistøvler, der sidder godt på foden og sørger for at holde fødderne varme og tørre.

Især for børnene er det en god ide at udstyre dem med nogle gode, vandtætte gummistøvler. Du kan købe Aigle støvler her. Der er mange forskellige typer, der egner sig godt til lange vandreture, og støvlerne sørger for at holde dit barns fødder tørre og varme.

Aigle kan fås både som almindelige gummistøvler og termogummistøvler, og alle støvlerne er håndlavede af naturgummi, så der er ingen skadelige stoffer i støvlerne.

Om det så skal være en lille lyserød sag, eller et par grå termogummistøvler, så kan du sikkert finde noget der falder i dine børns smag.

Det gælder om at nyde tiden sammen med familien

Juleferier kan godt gå hen og blive stressede, hvis i personligt skal stå for det hele. Ved at vælge at holde jul i et feriecenter kan i fokusere mere på hinanden uden at skulle hænge i en klokkestreng for at nå det hele. Det giver mere ro på og mere tid to børnene, som bestemt vil glæder sig over den ekstra tid.

Der bliver mere tid til at hygge sammen, at spille spil og snakke, og juleferien ender så med at være ren afslapning og opladning for både voksne og børn.

Planlæg jeres aktive juleferie i et feriecenter i god tid og glæd jer til en jul hvor i rigtigt kommer hinanden ved. Det bliver en uforglemmelig jul for hele familien.

EFTERLAD ET SVAR