Mal i flere farver for levende børneværelser

0
858

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange der stadig forbinder et lyseblåt værelse med et drengeværelse, og et lyserødt værelse med et pigeværelse, og skal det være neutralt er det sandsynligvis malet hvidt. Sådan har det været i generationer, og sådan er det stadig langt hen af vejen i mange danske hjem, men når der nu findes så mange skønne farver, så hvorfor ikke bruge lidt flere, og give værelset lidt mere liv.

Et værelse kan få et helt andet udtryk ved at blive malet i en masse forskellige farver og eventuelt også i nogle mønstre. Det er ikke kun flot, det kan også være lærerigt for dit barn at lære om trekanter, cirkler, firkanter og lignenden.

Sådan maler du

Der er mange forskellige måder at male på, men det kan være en rigtig god ide, at male hele værelset i en grundfarve, og efterfølgende male over med figurer eller mønstre. Du skal vælge en god maling (som denne), der er fast og dækkende, hvilket betyder, at den er god til male ovenpå.

Når du har malet grundfarven, kan du begynde at male figurer. Selvom man tror, at man kan gøre det i hånden, kan du lige så godt opgive det med det samme, og male efter skabeloner. Det bliver pænere og det sparer dig helt sikkert for en masse tid.

Det bliver rigtig flot hvis du kombinerer trekanter, firkanter og cirkler, hvis du vel og mærke har lidt flair for at sammensætte dem.

 

EFTERLAD ET SVAR