Kom fugtig luft i badeværelset til livs

0
941
Badeværelse

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det dugger efter et lunt bad

Kender I det, når badeværelset er blevet brugt flittigt, så dugger det hele til pga. meget fugt derinde. Det er træls at skulle afdugge rummet og tørre fugt af spejlet for, at kunne se noget. Det er besværligt og faktisk også unødvendigt at have dette problem. Der findes en løsning, som kan få fugten ud af badeværelset helt automatisk. Hvis dette lyder godt, så skal I investere i en badeværelsesventilator, som kan ventilere al fugten ud. Men hvorfor opstår al den dug på spejle og vinduer til at starte med. For hvis det ikke opstod, så ville man jo slippe for at fjerne det.

Derfor dugger spejlet

Når der tages bad, specielt brusebad, så giver det en masse fugt, da vandet er varmt og fordamper i badeværelset. Med andre ord laver man sit badeværelse om til en regnskov, hvor der er høje fugtigheds procenter. Det er lige præcis den høje fugtighed, som skaber al duggen på spejlet og gør at man ikke kan se noget, når man er færdig med sit bad. Hvis der er flere, som skal i bad lige efter, så bliver det bare værre. Det er det fordampede vand, som giver duggen.

Ikke noget vindue i badeværelset

Ved brug af en badeværelsesventilator, kan man komme duggen til livs. Ventilatoren giver vanddampen mulighed for at komme ud af badeværelset. Det vil give mindre fugt i rummet og dermed også mindre dug. Hvis I f.eks. ikke har noget vindue i badeværelset, så vil en ventilator kunne gøre en stor forskel for luftfugtigheden inde i rummet.  Når fugten i rummet går væk hurtigere, betyder det også, at du hurtigere kan se dig selv i spejlet igen. Vi vil jo helst gerne kunne se, hvad vi laver efter vi har været i bad. Nogle sætter hår andre skal have makeup på osv.  Det vigtige er at spejlet er vigtigt og at man kan se sig selv og ikke en masse dug.

DEL
Tidligere artikelSaml familien
Næste artikelOplev Danmark i sommeren