Glade børn i byen

0
538

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kunne du og familien tænke jer en bid af Amerika? På familierestauranten Bone’s er du sikker på at give hele familien en autentisk amerikansk spiseoplevelse. Foruden de legendariske spareribs serverer den populære restaurant nemlig også gode bøffer og friske salater. Bone’s har noget til enhver smag, og du finder derfor med sikkerhed også hele familiens livretter. Gå på opdagelse i det appetitlige menukort, og forkæl dig selv og ungerne med lækre amerikanske specialiteter som spareribs, burgers og BBQ chicken.

Når familien spiser på den amerikanskinspirerede restaurant, kan du være sikker på, at ingen går sultne fra bordet. Til ungerne finder du eksempelvis de originale spareribs, ligesom du også kan spise børnene mætte med velsmagende kyllingespyd og junior steaks. Hvis du rigtig skal forkæle dig selv og børnene, kan du med fordel slutte aftenen af med den populære ”All you can eat” softicebar, som sender enhver sød tand i sukkerhimlen.

Familiehyggen er i højsæde hos restauranten, der tilmed har balloner og legeposer til restaurantens mindste gæster. Efter maden kan børnene endda frit give den gas i det spændende legerum, der naturligvis findes i de mange Bone’s restauranter over hele landet. Når du spiser på Bone’s vil du hurtigt mærke den amerikanske stemning. Restauranternes vægge er nemlig dekoreret med vejskilte, snesko og hockey-stavem der alt sammen er hentet hjem fra de amerikanske markeder. Velkommen til Amerika!

Legetøj til legebørn

Der findes mange måder at forkæle sine børn på. Foruden de hyggelige oplevelser med restaurantture finder børn også stor glæde ved materielle ting. Og glæden ved at få et nye stykke legetøj som barn er svær at slå.  Når dit barn får et nyt legetøj er der lagt op til mange timers sjov og lærerig leg. Hos BabySam finder du et stort udvalg af kvalitetslegetøj til børn i alle aldre.

www.babysam.dk finder du alt fra bamser og bideringe for de mindste til dukkevogne og køretøjer for de lidt ældre. Styrk dit nysgerrige barn, og gå på opdagelse i BabySam’s store legeunivers. BabySam tilbyder også et stort udvalg af aktivitetslegetøj, der er til stor glæde og gavn for dit barns udvikling, ligesom du også finder et bredt udvalg af musiklegetøj, når du vil sætte ekstra lyd på dit barns hverdag. Lad legen begynde og find det næste inspirerende legetøj til dit barn hos BabySam.

BabySam, der er Danmarks største og mest innovative kæde inden for babyudstyr, har også andre kvalitetsprodukter til børn. Foruden det lækre legetøj tilbyder virksomheden et stort udvalg af børnetøj. Her finder du blandt andet babytøj til de mindste i alderen 0-1 år, ligesom der også er tøj til børn helt op til 9 år. BabySam klæder dit barn godt på, og du kommer ikke til at mange noget hos den danske butik, der blandt andet har alt inden for undertøj, nattøj, uldtøj, overtøj og regntøj!

EFTERLAD ET SVAR