Frisk børneværelset op med farvede gardiner

0
852
Gardin

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Sommeren står for døren, og det er tid til fornyelse i boligen. Det er så nemt at friske hjemmet op med et par enkelte nye indkøb, og det giver en dejlig start på sommeren med lidt friske farver.

Puder, tæpper og gardiner er altid det første sted, du bør starte, når du vil forny hjemmet. Det er selvfølgelig også lækkert at gøre én stor investering, som bærer rummet, men ofte kommer man rigtig langt ved at skifte de synlige detaljer ud, så helhedsindtrykket bliver løftet.

Det kan betale sig at vælge de rigtige gardiner

Mange oplever, at det er svært at finde gardiner til de børn, der er for store til børnegardiner og for små til kedelige, hvide voksengardiner, men det er værd at gå på jagt efter de rigtige. Gardinerne tiltrækker nemlig ofte mere opmærksomhed, end man lige tænker over, og et gråt eller ødelagt gardin kan skade indtrykket af hele rummet. En af grundene er, at gardinerne indrammer vinduet, så man kan ikke undgå at bemærke dem – især ikke, når de er trukket for.

Børn har brug for lys

Her om sommeren bør du vælge gardiner, som opsuger en del af lyset, men som ikke lukker alt ude. Vi har så lidt sommer her i Danmark, så nyd lyset, mens det er her. Derfor er det også ofte lækkert at vælge en lys farve, som matcher solen, så du ikke ser på en stor, sort firkant, hver gang du vender dig mod vinduet.

Hvis du kigger på gardiner til børneværelset, bør du også være opmærksom på, at små børn ikke altid trives med mørklægningsgardiner. Hvis de vågner om natten, har de ofte brug for at orientere sig i værelset for at føle sig trygge, så vælg et semi-transparent materiale – så undgår du også at blive vækket af en grædende pode kl. 2.

Du kan finde et stort udvalg af gardiner, som er både semi-transparente og lys-absorberende her.

EFTERLAD ET SVAR