Det store overblik i familiens aktiviteter

0
898
Overblik

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Den store og travle familie har sommetider svært ved at holde styr på, hvem der skal hvad og hvilke dage de skal det. I har måske 3 eller flere børn som alle har fritidsaktiviteter efter skole. Det er ikke nogen let sag at skulle holde styr på sin familie, hvis alle har en tendens til at være aktive i fritiden, hvad end det måtte gælde sociale aktiviteter, sport eller noget tredje. Hvem skal f.eks. købe aftensmad? hvem skal laven den? hvor mange er i det hele taget hjemme at spise til aften? Der er måske også nogle som skal køres til og fra aktiviteterne på bestemte tidpunkter, hvornår skal de det? Og hvem gør det? Ja, der er mange ting som kan gå galt vis ikke man kender eller ikke kan huske sin families forskellige aktiviteter.

Det med at huske ting

Når der er mange ting man skal huske på én gang, husker man som regel ikke ret mange af dem og derfor går der kage i systemet. Og hvis det ikke går efter planen, så er en ting sikkert, så vil du høre det fra børnene først. Det kan derfor være en god ide at skrive de forskellige ting ned sådan, at hele familien kan være med og huske det nemmere. Men kalenderen er ikke stor nok til dette, det kræver en tavle.

På en tavle er der plads til mange ting og der er også plads nok til, at kunne danne sig et overblik over de forskellige familiemedlemmers aktiviteter i løbet af dagen eller ugen. Hvis det bliver sat rigtigt op, kan man undgå mange problemer og skænderiger i familien. Så ved man, at man bare kan kigge på tavlen hvis man er i tvivl om noget, i stedet for at give andre skylden. Dagene vil blive meget mere overskuelige og nemmere at komme igennem, uden stress.