Designermøbler i børnefamilier

0
730

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I Danmark er vi mange, der går rigtig meget op i design og er vilde med designermøbler og gerne investere større summer i det. Der er også mange, der på et tidspunkt i deres liv må sande, at dyre designermøbler ikke nødvendigvis går voldsomt godt hånd i hånd med små børn.

Der er mange lækre designmøbler, der passer fint sammen med at have børn, da mange møbler også er af høj kvalitet, og godt kan tåle at blive brugt meget i hverdagen både af voksne så vel som gamle. Tag eksempelvis Y-stolen fra Wegner (se den her), det er en designklassiker, men samtidig et møbel der kan tåle at blive brugt.

Noget af det der gør y-stolen god til børnefamilier, er at de fleste bruger en pude til stolen, og denne kan uden problemer skiftes. Mens børnene er små kan man bruge en stofpude eller andet af et billigt materiale, og skifte det ud til læder, når børnene ikke længere er i den alder, hvor de er destruktive og ødelæggende i deres leg.

Lige præcis denne mulighed er noget, der kan bruges ved rigtig mange designermøbler. Der er nemlig mange møbler, der for relativ få midler, kan ombetrækkes og på den måde få et helt nyt liv.

Møbler med læder er generelt meget holdbare, men samtidig er møbler med læder også udsat for at få mange ridser og skrammer, hvilket hurtigt kan få dem til at se meget medtaget ud.

Designermøbler er ikke nødvendigvis noget der går hånd i hånd med at have små børn løbende rundt i hele huset, men det betyder ikke, at det ikke kan lade sig gøre, men det kan være en ide, at overveje nærmere hvilke møbler der kan tåle at blive brugt håndhændet, og hvilke møbler der ikke kan det.

 

EFTERLAD ET SVAR