Skal dit barn flytte hjemmefra? Få hjælp her

0
20

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Selvom de fleste frygter det, kan det ikke undgås. Der kommer altid en dag, hvor du skal hjælpe barnet med at flytte hjemmefra. Det er noget, som de færreste forældre glæder sig til, men det skal gøres. Dit barn bliver voksen og skal lære at stå på egne ben, og det kommer du desværre ikke uden om. Derfor er det en god idé at bruge din energi på at give så meget støtte, som muligt på at hjælpe med at gøre flytningen god. På den måde får han/hun en god start på voksenlivet. Det kan være angstprovokerende at skulle flytte hjemmefra, og derfor er det en stor fordel med god støtte hjemmefra.

Sådan indretter du en studiebolig

Hvis din søn eller datter flytter ind i en mindre studiebolig, er det vigtigt, at I overvejer, hvordan i bedst muligt indretter stedet. Det er sjældent, at der er god plads i en studiebolig, og derfor bør I tænke lidt ud af boksen. Her er lidt tips til, hvordan I kan bære jer ad.

  • Brug multifunktionelle møbler. Med en sovesofa eller andre multifunktionelle møbler, kan I spare rigtig meget plads i det lille hjem. Det er vigtigt, hvis rummet skal virke større og mere åbent. Sovesofaen kan for eksempel give rigtig meget plads om dagen i sammenligning med en seng, som står og fylder det meste af rummet hele tiden.
  • Brug lyse farver. Lyse farver åbner rummet mere op og får det til at virke større. Det kan derfor være en fordel at bruge dem i indretningen frem for mørke farver.

Brug vægplads. Hvis der ikke er mange kvadratmeter at gøre god med i boligen, er det oplagt at udnytte vægpladsen op mod loftet. I stedet for store kommoder, kan der hænges hylder og skabe op på væggen, som kan bruges til opbevaring.

EFTERLAD ET SVAR