Sådan kan du finde på aktiviteter, som hele familien kan samles omkring

0
206

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Savner du, at hele familien laver noget sammen? Sommetider kan dette godt være vanskeligt med børn i forskellige aldersgrupper og interesser. Det er svært at få en 7-årig og en 15-årig til at interessere sig for samme aktivitet, men måske kan dette faktisk være muligt. Det kræver lidt tænkning ud af boksen, og måske er det heller ikke sikkert, at vores råd kan hjælpe, men at samle familien kan være utrolig vigtigt. Det er en tid, som vi noglegange tager forgivet, og så løber tiden desværre fra os. Her er nogle gode råd til, hvordan I kan samle familien (måske med hjælp fra tøjdyr og Jellycat).

Saml jer omkring madlavningen

Måske er dette forsøgt før, men madlavning kan være utroligt sjovt både for en 7-årig og 15-årig. De kan hjælpe med forskellige ting, og de kan hjælpes ad og grine af de små fejl, der kan opstå. Hvis den 7-årig begynder at synes, at det er mindre sjovt, kan i inddrage lidt hjælpemidler i form af legetøj. Det kan blandt andet være, at hun eller han kan sidde og lege lidt ved bordet. Jellycat findes i mange forskellige farver og dyr, så det kan være, at det kan hjælpe til, at i alle bliver i køkkenet og er fælles omkring madlavningen.

Planlæg det

Det kan være en god idé at planlægge og høre om børnene har forslag til noget, som de kunne tænke sig, at i lavede sammen. Det kan være alt fra en køretur et sted hen en weekend til mindre aktiviteter som at spille et spil efter aftensmad. Familietid samler jer sammen på en helt anden måde. Det kan også være, at i ender med at finde ud af, at der er en aktivitet som bare er helt vildt sjov at lave sammen.

EFTERLAD ET SVAR