Sådan får du barnet til at falde til ro

0
56

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Har dit barn svært ved at sove eller er barnet bare meget urolig generelt? Så er du kommet det rigtige sted. Her vil du få nogle tips og råd til hvordan du kan få dit barn til at blive rolig og falde i søvn. Der kommer et par forskellige metoder og så kan man prøve dem alle, for så at se hvilken virker bedst. Alle babyer og børn er jo forskellige, så det er ikke altid den første, som virker bedst.

Tips

Hvis dit barn er hidsig og har gjort ting han ikke må, så brug kærlige ord. Du skal ikke hæve stemmen og blive sur, men i stedet burde du prøve med kærlige ord og fortælle ham hvad han skulle have gjort eller sagt, og fortælle at det han gjorde, var forkert.

Hvis dit barn har svært ved at sove, kan du stille en lampe ved siden af ham. Dette kan være med til at berolige nogle. Det får dem til at føle at der er nogen, som kigger på dem. Hvis der er tale om en baby, kan man prøve at give ham noget mælk. Hvis det ikke hjælper, kan man bruge sin slyngevugge og vugge dem indtil de falder i søvn. Hvis man har en slyngevugge, så er det vigtigt at fjedrene ikke er rustne, for så knirker de. Man kan blandt andet købe en fjeder til vugge her.

Et godt tip til at dit barn får en bedre søvnrutine er, at barnet skal sove og stå op på samme tidspunkt hver dag. Dette hjælper barnet til at forstå hvornår sengetid er. Barnet vil automatisk blive træt ved sengetid, da kroppen signalerer det til hjernen. Hvis du tidligt kan se at dit barn ikke er træt og det er tæt på sengetid, så kan du gøre barnet udmattet. I kan for eksempel lege fangeleg eller lignende.

EFTERLAD ET SVAR