Sådan skaber du en flot have med plads til børn

0
639

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er vigtigt, at din have ser godt ud. Den er med til at fuldende det indtryk, folk får, når de ser dit hus. Ofte er haven et element, der giver anledning til dårlig samvittighed, selvom det egentlig burde være her, du kunne slappe af. Dit frirum fra hverdagens stress og jag.

Her får du derfor et par tips til, hvordan du realiserer dine haveambitioner og får den perfekte have. Den, du altid har drømt om og som du kan nyde hver dag. Du kan roligt gå i gang med planlægningen, selvom temperaturen ikke er til have arbejdet på denne årstid.

Gør det så nemt for dig selv som muligt

Der er ingen grund til at gøre det mere kompliceret, end der er behov for – heller ikke selvom det kan være fristende at anlægge et kompliceret havebed, der skal passes og plejes. Lige netop fordi det skal passes og plejes, er der ingen grund til at give sig i kast med det. Du har jo ikke drømmehaven nu alligevel, så hvorfor gøre det mere besværligt end højst nødvendigt?

Beslut dig for, om du vil passe haven ofte

Overvej hvilke løsninger, der kræver mindst mulige kræfter at vedligeholde. Her skal du være ærlig over for dig selv. Beslut dig for, hvor meget tid du vil bruge på at ordne din have. Hvis du er vild med at gå og nusse i haven og ordne de små detaljer, så kan du sagtens anlægge højbede og så videre.

Er du derimod ikke til at gå og bruge tid i haven og ser det mere som en sur pligt, så tænk ind i alle detaljer, at din have skal være nem at passe. Du kan sagtens lave en varieret og smuk have, selvom du ikke gider at passe den hver dag.

Er du interesseret i det, kan du hyre en anlægsgartner fra Roskilde.

EFTERLAD ET SVAR