Sådan kommer du i gang med ringslyngen

0
878
Ringslynge
Ringslynge

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Med en ringslynge belaster du ikke ryggen unødvendigt. Se her, hvordan du kommer i gang.

Med en ringslynge belaster du ikke ryggen ved hurtige bæringer. Derfor er den perfekt, hvis du eksempelvis skal have dit barn hurtigt op og afsted. Samtidig er den hurtig at montere i forhold til en fast- og strækvikle.

Ringslyngen har flere muligheder for binding, og den kan bruges til både ryg-, hofte- og frontbæring. Vær dog opmærksom på, at du altid skal bære dit barn i ‘frøstilling’.

Vær opmærksom på dette, inden du køber

Før du går ud og investerer i en ringvikle, skal du tage stilling til et par forskellige ting. Hvilket stof skal din vikle eksempelvis være lavet af? Du kan få vikler i stof, lagen og lærredstof. Dem, der er lettest at binde, er dem, der er lavet af vævet stof. De kommer for det meste også til at sætte bedre.

Herefter skal du overveje, hvilken størrelse ringene skal være. Her skelnes mellem tre størrelser; small, medium og large. Det er klart det letteste, hvis du vælger large, fordi de er nemmere at binde.

Når du har besluttet dig for ovenstående, skal du tage et kig på ringslyngen. Hvordan er den syet omkring ringene? Der er nemlig ikke kun én måde at sy ringslyngerne på, og du skal vælge den, der passer bedst til dit behov. Du skal også være opmærksom på, at ringene er syet med minimum tre søm, hvis du vil være sikker på, at den kan bære barnets vægt. Spørg din forhandler til råds — eller klik her for at læse mere.

Er der nogle ulemper ved ringslyngen?

Ringslyngen er smart, men den kan være en smule anstrengende at have på i lang tid, fordi den bæres skævt. Derfor skal ringslyngen altså ikke anvendes i mange timer ad gangen, men i stedet anvendes på kortere ture.

EFTERLAD ET SVAR