Sådan får familien mere overskud i hverdagen

0
524

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er svært at finde tid til alle de daglige gøremål, når man er en børnefamilie. Det er ikke altid, der overhovedet er tid til fornøjelse, og sommetider kan det føles som om, det er for besværligt, til at man overhovedet kan nyde det.

Hvis du døjer med ovenstående problemstillinger, så fortvivl ikke. Ved at implementere et par ændringer i hverdagen, er det faktisk muligt at få langt mere tid til de ting, der er sjove. Så I husker at være en familie og ikke bare en organisation.

Gå i seng på samme tid hver aften

Hvis I vil have overskud, er det en god idé at gå i seng på det samme tidspunkt hver aften. Det ved du sikker i forvejen, men det er alt for få, der praktiserer det. Hvis du går i seng på samme tidspunkt hver aften, står du også op på samme tidspunkt, og så bliver det meget lettere at administrere børnene og pligterne ved daggry.

Køb ind til en uge ad gangen

Køb ind til én uge ad gangen. Lad være med at handle ind hver dag. Det er tidskrævende, og så er det langt mere besværligt, end hvis du handler ind en gang om ugen. Det koster også mere, fordi der ryger mere i kurven, end der er nødvendigt. Dumt og spild af penge.

Få rengøringshjælp

Nogle gange må man sande, at det ikke er det hele, der kan nås. Her handler det om at prioritere, så det ikke kun er de sure pligter, der er tilbage. Der findes masser af muligheder for privatrengøring – også i nærheden af din bopæl.

Få børnene til at hjælpe med huslige pligter

Alle, der har børn, ved, hvor hårdt det kan være at ordne alle de huslige pligter selv. Hvorfor ikke oplære dem i at hjælpe lidt til? Selvom det kan være besværligt i starten, så fortvivl ikke… Gevinsten er stor, hvis blot du husker på, at der er gulerod for enden af det hårde arbejde.

EFTERLAD ET SVAR