Oplev Danmark i sommeren

0
469

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hvis i hører til dem, der ikke rejser sydpå i sommerferien, og måske ikke allerede har planer, så er det her i skal læse med. Vi har nemlig samlet nogle gode bud på steder i kan besøge med familien. Vi har fundet nogle steder, som måske ikke lige er dem, som alle kender i forvejen. Det er derfor også nogle steder, som ikke er så fyldt med mennesker.

Øst for storebælt

Når man tænker sommer vest for storebælt med familien, er der mange der tænker de store klassiske sommerhusområder omkring Marielyst, Gilleleje, Sjællandsode og lignenden, men der er meget mere at komme efter. Besøger man eksempelvis byen Næstved, kan man tage til den forrygende børnevenlige strand ved Knarrebæk. Næstved har masser af byde på, og er ikke så overrendt i industriferien. Bo eksempelvis på Hotel Kirstine – se mere her.

Et andet sted der er ved at vinde i popularitet er Orø, der er en lille ø på 14 km2, som ligger i Isingfjord. En lille perle med under tusind indbyggere, man som har mere end 1000 sommerhuse, så helt hemmelig er den bestemt ikke. Det betyder også, at der er alt hvad hjertet begærer.

Vest for Storebælt

Vesterhavet, Lokken, Skagen, Rømø, Blåvand, Hvide Sande – ja der er mange steder der hvert år lokker mange tusinde danskere og tyskere til den jyske vestkyst. Men der er meget andet vest for Storebælt, som er værd at besøge.

En lille ø, som ganske få kender til er Årø, der ligger ud for Haderslev og tager godt 10 minutter med færge. Et par hundrede indbyggere og lidt over 5km2 uden de store sommerhusområder. Øen byder på masser af stilhed, en vingård, en campingplads en gårdbutik, en legeplads og ikke så meget andet. Hvis I vil helt ned i gear, er det et god bud, men sørg for at have handlet godt ind hjemme fra. Alternativt tager turen som sagt kun omkring 10 minutter med færgen.

Farsø er et andet dejligt sted endnu ikke har den brede opmærksomhed som destination. Farsø ligger ved Limfjorden og byder på alt fra strand til sommerhuse og et vikinge museum.

 

 

EFTERLAD ET SVAR