Med Chili Security kan hele familien surfe på nettet uden bekymringer

0
656

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Er du nervøs, når ungerne surfer på nettet? Med en familiepakke fra Chili Security er hele familien beskyttet mod skadelige virusangreb.

Den seneste tid har der været meget fokus på computervirus. Særligt ransomwaren WannaCry, der overtager filerne på din computer og forlanger en løsesum, før du får dine filer igen. Over 75.000 computere i mere end 150 lande er blevet ramt af angrebet, der er det mest alvorlige nogensinde. Det er nemlig ikke kun privatpersoner, der rammes – også offentlige institutioner og organisationer bliver angrebet.

Du er dækket ind med Chili Security

Chili Security er en dansk leverandør af antivirus-software. Med antivirus scanner du automatisk de filer, du henter, for virus. Det betyder altså, at du bliver advaret, hvis de sider du besøger, de filer du henter eller de dokumenter, du åbner, er inficerede med virus.

Du kan læse mere om, hvilke muligheder du har med Chili Security, ved at klike på dette link.

Tag alligevel dine forholdsregler

Selvom du har antivirus på din computer, er det en god idé at tage dine forholdsregler alligevel. Hackerne gør nemlig hvad der står i deres magt for at forbigå spærringen, og du skal ikke være i tvivl om, at de arbejder hurtigt.

Derfor får du her et par gode råd, som du bør følge, når du surfer på nettet. Udover at have et antivirusprogram installeret, selvfølgelig.

  1. Lad være med at besøge sider, du ikke har troværdighed til.
  2. Vær på vagt, når du klikker på links, du modtager via mail – især hvis du ikke kender afsenderen.
  3. Slå børnevenlig søgning til i Google på børnenes enheder.
  4. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du kan have tillid til en given side, så foretag en søgning på siden — hvis den ikke er troværdig, vil du lynhurtigt få svar herpå.

Er du interesseret i at vide mere om, hvad du kan gøre for at beskytte din computer mod virus? Så se her.

EFTERLAD ET SVAR