Lad selv børnene vælge tøj

0
977

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Børn elsker at være med til at vælge ting, når de når en vis alder. Det kan være alt fra at være med til at bestemme, hvad der skal på bordet til aftensmaden eller det kan være hvor ferien går hen, eller noget så simpelt som hvad, der skal leges med. Et sted hvor de fleste mindre børn ikke har så meget at sige, er når det kommer til hvad de skal have på af tøj.

Man har en tendens til at vælge for dem, dels fordi det er nemmest, og dels fordi man har en holdning, hvad der passer sammen, og derfor vælger for børnene. Det kan være en rigtig god ide at give dine børn lov til at være med til at bestemme, hvad de skal have på, fordi det giver dem en fornemmelse af at de bliver taget med på råd.

Hvis dit barn selv får lov til at vælge tøj, vil det uden tvivl føle sig rigtig godt tilpas i tøjet, da de selv har valgt tøjet. Selvom de måske ikke lige siger det højt, så kan det godt være, at de ikke er vilde med det tøj de har på, men hvis de selv vælger det, så er der chancen mindre for det.

Hvis du vælger at lade dine børn bestemme, kan det dog på det varmeste anbefales ikke at have tøjet i en kommode men på et tøjstativ (som dette). Hvis du har alt tøjet gemt væk i en kommode, og vil have dit barn til at være med til at bestemme, hvad det skal have på, kan du i hvert fald være stensikker på, at det vil efterlade et rod.

Generelt er det altid en god ide at involvere sine børn, i de ting der har noget med dem at gøre. Det kan være alt fra at give dem lov til at være med til vælge tøj til at de er med i køkkenet, når der skal laves mad, også selvom de måske ikke hjælper så meget til med selve madlavningen.

EFTERLAD ET SVAR