Det skal i opleve når i er i Odense

0
150

Indholdet du nu skal til at lære er betalt for at virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Odense er en helt fantastisk by, og er uden tvivl én af de smukkeste byer vi har her i Danmark. Derfor fortjener Odense også, at man som familie tager af sted – og for oplevet hvad denne turistperle kan byde sine turister.

Hvis i som rigtig mange andre familier, har valgt at holde jeres ferie på Fyn, nærmere bestemt Odense – så vil vi gerne hjælpe jer med at finde de absolut største must see herunder.

Smuk natur

Hvis du under din ferie i Odense, gerne vil se noget natur, hvor du både kan slå dig ned med familie, og samtidig også kan gå rundt og nyde i længere tid – så er Fruens Bøge et helt eminent område. Her finder i store græsområder, hvor i kan sætte jer ned og slappe af med et tæppe, og evt. slikke lidt sol – hvis i er til det. Desuden kan i gå langs en masse stisystemer, som både føre rundt i et større skovareal, eller tilbage til indre by.

Shopping

Når de fleste kommer til en lidt større by, så skal der i rigtig mange tilfælde også shoppes lidt under turen – især hvis man har pigerne i familien med. Her kan Odense både glæde dig med deres store gågade, som strækker sig over to gader. Desuden er der også storcenteret ”Rosengårdscenteret”, som også er fyldt med dine favorit butikker inden for flere kategori.

Noget lækkert at spise

Der er selvfølgelig nok at vælge imellem, når familien skal finde sig noget at spise. Her vil i sikkert gerne prøve én af Odenses bedste restauranter – bare lige for at forkæle jer selv ekstra meget. Her kan bl.a. nævnes Oluf Bagers Gård, som er en restaurant fyldt med historie, og som ligge midt i den gamle bydel – omringet af ældre bygninger fra 1500 – 1600 tallet. Her kan du både få frokost og et lækkert aftensmåltid.

EFTERLAD ET SVAR